iRobotiRobot - FőoldaliRobot - AktualitásokiRobot - ViszonteladókiRobot - webáruháziRobot - KosáriRobot - StadlerformiRobot - CégrőlMagisso - TermékekiRobot - Rólunk írtákiRobot - Kapcsolat
iRobot Roomba Stadler form AirfreeiRobot Magisso iRobot Airbi

   

Cégtörténet

 

 

Az iRobot robotjai megváltoztatják mindennapjainkat

Az iRobot-ot 1990-ben alapította a Massachusetts Institute of Technology két robotikusa, Colin Angle és Helen Greiner egyetemi professzorukkal, Dr. Rodney Brooks-szal karöltve. Célul tűzték ki, hogy a valóságban is használható, praktikus robotokat készítsenek.

Ma az iRobot a New York-i tőzsdén jegyzett 249 millió dolláros vállalat, amely a robotikai ipar legjobbjait, több mint 400 mérnököt, technikust és programozót foglalkoztat. 

Az iRobot készíti a legismertebb és legelterjedtebb robotokat a világon.

 

Az iRobot háztartási robotjai: az okos megoldás a házimunka elvégzésére


Az iRobot robotjai forradalmasítják a takarítást. A számos díjjal elismert iRobot® Roomba® porszívó robotból több mint 7 millió darabot adtak el az egész világon. A Roomba volt minden idők első gyakorlatban használható valóságos robotja, ami megmutatta a világnak, hogy elérkezett a robotok ideje. Az iRobot világszerte ismert és elismert háztartási további robotjai az iRobot Scooba® felmosó robotot, az iRobot Dirt Dog® műhelyseprő robotot, az iRobot Verro™ medencetisztító robotot és az iRobot Looj™ csatornatakarító robotot.

Az iRobot taktikai és ipari robotjai: azokat védik, akik veszélyben vannak

Az iRobot taktikai és ipari robotjai számos alkalommal bizonyítottak, szárazföldön és tengeren is. Több mint 2,000 iRobot® PackBot® taktikai mobil robot több ezer veszélyes kutatási, felderítési, bomba és akna megsemmisítési misszióban végezték el feladatukat sikerrel, távol tartva az embereket a veszélyes helyzetektől. 

Tekintse meg az iRobot cégbemutató videóját

Vissza az előző oldalra
 


   

Kosár

 

Az Ön kosara üres.


   

Belépés

 
Felhasználónév:

Jelszó:Regisztrálok

   

Hírlevél

 
Név:

E-mail cím:


   

HÍREK

 
A Stadler Form Viktor levegő tisztító készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Braava 320 és Braava 380 - a két új padlófeltörlő robot az iRobot kínálatában.
Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Megérkezte az Airfree légsterilizálók.
Airfree- A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben található vírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat. Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.
Megérkeztek a Roomba 700-as sorozat tagjai
Már rendelhetőek az új, 6. generációs takarító robotok. A Roomba 700-as sorozat tagjai, a Roomba 770 és a Roomba 780-as típusok.
>> Archívum

 
Főoldal | Aktualitások | Viszonteladók | Webáruház | Kosár | Hírlevél | iRobot cégről | Rólunk írták | Kapcsolat | Vásárlási és garanciális feltételek | Sitemap
 
© 2008, myrobot.hu. Minden jog fenntartva.
Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a myrobot.hu előzetes írásbeli engedélye szükséges!
Az iRobot, a Roomba, a Scooba és a Virtual Wall az iRobot Corporation bejegyzett védjegyei.
A Virtual Lighthouse és a Dirt Detect az iRobot Corporation védjegyei.
webfejlesztés City Media Group Kft.