iRobotiRobot - FőoldaliRobot - AktualitásokiRobot - ViszonteladókiRobot - webáruháziRobot - KosáriRobot - StadlerformiRobot - CégrőlMagisso - TermékekiRobot - Rólunk írtákiRobot - Kapcsolat
iRobot Roomba Stadler form AirfreeiRobot Magisso iRobot Airbi

   

Hírek - Az iRobot Seaglider ökológiai méréseket végez a Mexikói-öbölben 2010/07/26

 

Az iRobot Seaglider ökológiai méréseket végez a Mexikói-öbölben 2010/07/26


A Seaglider személyzet nélküli tengeralattjárót (UUV) használják a Mexikói-öbölben kialakult olajfolt ellenőrzéséhez - tudhatjuk meg az iRobot hivatalos közleményéből.

 

 

    

 A Seaglider személyzet nélküli tengeralattjárót (UUV)     használják a Mexikói-öbölben kialakult olajfolt   ellenőrzéséhez – tudhatjuk meg az iRobot hivatalos     közleményéből.

A Seaglider az óceán vízének ellenőrzését 1 000 méteres mélységig képes elvégezni. Ezzel lehetővé teszi a kutatók számára, hogy olyan helyekről és mélységből gyűjtsenek adatokat, amelyeket hagyományos eszközökkel nem lehet elérni. A Seaglider feladata, hogy meghatározza az olajfolt kiterjedését miközben adatokat továbbít az óceán vizének állapotáról.

Az iRobot Seaglider – önálló mélytengeri robot több tízezer kilométer megtétele mellett több hónapon keresztül képes a víz alatt működni. A hagyományos tengeralatti felderítő készülékekkel szemben emberi irányítás nélkül, teljesen önállóan dolgozik. Az  általa továbbított információk kiemelt jelentőségüek a környezeti katasztrófa következményeinek felderítésében és felszámolásában.

Kiváló tulajdonságainak köszönhetően már több mint 120 Seaglider működik világszerte nemcsak a haditengerészetek szolgálatában, hanem kutatóintézetek munkáját is segítve.    

Kosár

 

Az Ön kosara üres.


   

Belépés

 
Felhasználónév:

Jelszó:Regisztrálok

   

Hírlevél

 
Név:

E-mail cím:


   

HÍREK

 
A Stadler Form Viktor levegő tisztító készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Braava 320 és Braava 380 - a két új padlófeltörlő robot az iRobot kínálatában.
Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Megérkezte az Airfree légsterilizálók.
Airfree- A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben található vírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat. Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.
Megérkeztek a Roomba 700-as sorozat tagjai
Már rendelhetőek az új, 6. generációs takarító robotok. A Roomba 700-as sorozat tagjai, a Roomba 770 és a Roomba 780-as típusok.
>> Archívum

 
Főoldal | Aktualitások | Viszonteladók | Webáruház | Kosár | Hírlevél | iRobot cégről | Rólunk írták | Kapcsolat | Vásárlási és garanciális feltételek | Sitemap
 
© 2008, myrobot.hu. Minden jog fenntartva.
Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a myrobot.hu előzetes írásbeli engedélye szükséges!
Az iRobot, a Roomba, a Scooba és a Virtual Wall az iRobot Corporation bejegyzett védjegyei.
A Virtual Lighthouse és a Dirt Detect az iRobot Corporation védjegyei.
webfejlesztés City Media Group Kft.