iRobotiRobot - FőoldaliRobot - AktualitásokiRobot - ViszonteladókiRobot - webáruháziRobot - KosáriRobot - StadlerformiRobot - CégrőlMagisso - TermékekiRobot - Rólunk írtákiRobot - Kapcsolat
iRobot Roomba Stadler form AirfreeiRobot Magisso iRobot Airbi

   

Hírek - Ötmillió iRobot takarító robot már a háztartásokban 2010/01/08

 

Ötmillió iRobot takarító robot már a háztartásokban 2010/01/08


Az iRobot háztartási robotok, amelyekből világszerte immár több, mint ötmilliót adtak el, innovatív tulajdonságaiknak és a megbízhatóságuknak köszönhetően továbbra is piacvezetők a robot-iparágban.

 Az iRobot Corporation 2010 január 5-i sajtóközleményében arról tájékoztatta felhasználóit és a jövendő vásárlókat, hogy a vállalat fontos mérföldkőhöz érkezett a háztartási robotok piacán. A húsz évvel ezelőtt alapított cég 2002-ben dobta piacra az iRobot Roomba® robot porszívót. Azóta már több mint 5 millió robot segíti világszerte gazdáját, és ez egyben azt is jelenti, hogy a robottechnológia eddigi története során az iRobot értékesítette a legtöbb háztartási robotot.

“Ez az eredmény jelentős mérföldkő az iRobot és a robotipar egészének életében” – mondta Colin Angle, az iRobot elnök-vezérigazgatója. “- Azt a célt tűztük ki, hogy olyan praktikus és megbízható robotokat alkossunk, amelyek elvégzik azokat a feladatokat, amelyeket az emberek nem szeretnek, vagy egyszerűen nincs rá idejük. Több mint 5 millió eladott robottal a hátunk mögött bátran kijelenthetjük, elértük a technológia széleskörű elfogadottságát. Ez ösztönöz minket továbbra is arra, hogy olyan megoldásokat fejlesszünk ki és bocsássunk felhasználóink rendelkezésére, amelyek megváltoztatják az emberek életét.”

Gratulálunk, Roomba! Gratulálunk, iRobot!

Galéria


 

    

Kosár

 

Az Ön kosara üres.


   

Belépés

 
Felhasználónév:

Jelszó:Regisztrálok

   

Hírlevél

 
Név:

E-mail cím:


   

HÍREK

 
A Stadler Form Viktor levegő tisztító készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Braava 320 és Braava 380 - a két új padlófeltörlő robot az iRobot kínálatában.
Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Megérkezte az Airfree légsterilizálók.
Airfree- A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben található vírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat. Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.
Megérkeztek a Roomba 700-as sorozat tagjai
Már rendelhetőek az új, 6. generációs takarító robotok. A Roomba 700-as sorozat tagjai, a Roomba 770 és a Roomba 780-as típusok.
>> Archívum

 
Főoldal | Aktualitások | Viszonteladók | Webáruház | Kosár | Hírlevél | iRobot cégről | Rólunk írták | Kapcsolat | Vásárlási és garanciális feltételek | Sitemap
 
© 2008, myrobot.hu. Minden jog fenntartva.
Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a myrobot.hu előzetes írásbeli engedélye szükséges!
Az iRobot, a Roomba, a Scooba és a Virtual Wall az iRobot Corporation bejegyzett védjegyei.
A Virtual Lighthouse és a Dirt Detect az iRobot Corporation védjegyei.
webfejlesztés City Media Group Kft.